燴炒甜椒腰花

燴炒甜椒腰花

3.0 1 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 20 dk
4 人份

Malzemeler

  • 10 克
  • 20 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切片
    40 克
  • 新鮮杏鮑菇 切塊
    100 克
  • 新鮮香菇 切塊
    100 克
  • 青椒 切片
    150 克
  • 紅甜椒 切片
    60 克
  • 黃甜椒 切片
    60 克
  • 甜豌豆 捏去頭尾
    50 克
  • 素腰花
    120 克
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 6.689 g
Kalori 680 kJ / 162 kcal
Yağ 10.463 g
Lif 4.742 g
Karbonhidrat 12.62 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...