Puerros en salsa de nata con mejillones y berberechos al vapor

Puerros en salsa de nata con mejillones y berberechos al vapor

2.6 5 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa
6 raciones

Malzemeler

  • 500 g de berberechos frescos
  • 5 pellizcos de sal
  • 20 g de aceite de oliva
  • 700 g de puerro en trozos de 2 cm
  • 60 g de vino blanco seco
  • 1000 g de mejillones frescos limpios
  • 100 g de nata
  • 3 pellizcos de pimienta blanca molida

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 ración

Sodyum 349 mg
Protein 12.2 g
Kalori 652 kJ / 155 kcal
Yağ 7.3 g
Lif 2.7 g
Doymuş Yağ 3.8 g
Karbonhidrat 6.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...