Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de agua
- 500 - 800 g de apio nabo, en trozos (2-3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 100 gramos
- Kalori
- 120 kJ / 28 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Chícharos al vapor (600 g) en Varoma
Değerlendirme yok
Nabos al vapor (700-1000 g)
40min
Chirivías al vapor (600-1000 g) en Varoma
Değerlendirme yok
Apio nabo al vapor (200-450 g) en cestillo
Değerlendirme yok
Nabos al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Chirivías al vapor (200-500 g) en cestillo
Değerlendirme yok
Champiñones enteros al vapor (400-500 g) en Varoma
25 min
Zanahorias en rebanadas al vapor (550-800 g) en Varoma
40min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30 min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40min
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30 min