Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de agua
- 500 - 800 g de apio nabo, en trozos (2-3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 100 gramos
- Kalori
- 120 kJ / 28 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Ciruelas al vapor (500 g) en Varoma
25 min
Pera en mitades al vapor (200-400 g) en cestillo
20min
Zanahorias baby al vapor (700-1200 g) en Varoma
35 min
Blinis con puré de betabel y queso de cabra
25 min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Champiñones enteros al vapor (400-500 g) en Varoma
25 min
Nabos al vapor (700-1000 g)
40 min
Piminentos al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Puré de betabel
1h
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30 min