Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de agua
- 200 - 500 g de chirivías, peladas y en trozos
- Besin Değeri
- şuna göre 100 gramo
- Kalori
- 264 kJ / 63 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Apio nabo al vapor (500-800 g) en Varoma
Değerlendirme yok
Piminentos al vapor (400-800 g) en Varoma
25 Min
Apio nabo al vapor (200-450 g) en cestillo
Değerlendirme yok
Cuartos de pera al vapor (500-800 g) en Varoma
25 Min
Zanahorias en rebanadas al vapor (550-800 g) en Varoma
40min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30 min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 Min
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30 min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25 Min