Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 280 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt
- 250 g Dinkel-Vollkornmehl
- 200 g Halbweissmehl
- 1 ½ TL Salz
- 100 g Haselnüsse
Formen
- 1 EL Halbweissmehl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 966.1 kJ / 230.8 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Knäckebrot
1 godz.
Einfaches Mischbrot
3 Std. 40 Min
Burebrot (Bauernbrot)
3h
Ruchbrot im Brattopf
2 Std. 25 Min
Landbrot Backhausart
2 godz.
UrDinkel Brot
11 Std.
Weizen-Dinkel-Brot
12 godz.
Leinsamenbrot
1 godz. 30 min
Sandwichbrot
3h
Walliser Roggenbrot
10 Std.
Jogurt-Brötli mit Sesam
1 godz. 30 min
Berner Zopf
1h 45min