Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 280 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt
- 250 g Dinkel-Vollkornmehl
- 200 g Halbweissmehl
- 1 ½ TL Salz
- 100 g Haselnüsse
Formen
- 1 EL Halbweissmehl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 966.1 kJ / 230.8 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Berner Zopf
1ωρ. 45 λεπτ.
Sonntagszöpfe Zweierlei
2h 10min
Ruchbrot im Brattopf
2 Std. 25 Min
Jogurt-Brötli mit Sesam
1h 30 min.
Weizen-Dinkel-Brot
12h
Einfaches Mischbrot
3h 40min
Burebrot (Bauernbrot)
3h
Früchte-Nussbrötli
3h 5 min
Weizen-Buttermilch-Brot
12h
Leinsamenbrot
1h 30 min.
Waadtländer Kreuzbrot
13h 30min
UrDinkel Brot
11 Std.