Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Brühteig
- 120 g UrDinkel-Vollkornmehl
- 180 g kochendes Wasser
Brotteig und Fertigstellung
- 300 g UrDinkelmehl, hell, und etwas mehr zum Formen
- 1 ½ TL Salz
- ½ Würfel frische Hefe, zerbröckelt
- 200 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 520.3 kJ / 123.3 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Karbonhidrat
- 23.1 g
- Yağ
- 0.8 g
Alternatif tarifler
Einfaches Mischbrot
3u. 40min
Burebrot (Bauernbrot)
3h
St. Galler Bürli
26 Std. 30 Min
Ruchbrot im Brattopf
2h 25min
Dinkel-Haselnussbrot
2h 50min
Weizen-Dinkel-Brot
12h
Leinsamenbrot
1h 30 min
Walliser Roggenbrot
10 Std.
Grundteig für Brot
24 Std. 30 Min
Jogurt-Brötli mit Sesam
1h 30 min
Sonntagszöpfe Zweierlei
2h 10min
Berner Zopf
1u. 45min