Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Brühteig
- 120 g UrDinkel-Vollkornmehl
- 180 g kochendes Wasser
Brotteig und Fertigstellung
- 300 g UrDinkelmehl, hell, und etwas mehr zum Formen
- 1 ½ TL Salz
- ½ Würfel frische Hefe, zerbröckelt
- 200 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 520.3 kJ / 123.3 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Karbonhidrat
- 23.1 g
- Yağ
- 0.8 g
Alternatif tarifler
Toastbrot
3h
Weizen-Dinkel-Brot
12h
Burebrot (Bauernbrot)
3h
Grundteig für Brot
24h 30 min
Ruchbrot im Brattopf
2 Std. 25 Min
Kräuter-Knoblauch-Brot
3h 30min
Jogurt-Brötli mit Sesam
1h 30min
Dinkel-Haselnussbrot
2 Std. 50 Min
Weggli
2h 5min
Waadtländer Kreuzbrot
13 Std. 30 Min
Berner Zopf
1h 45 min
Sonntagszöpfe Zweierlei
2h 10min