Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Brühteig
- 120 g UrDinkel-Vollkornmehl
- 180 g kochendes Wasser
Brotteig und Fertigstellung
- 300 g UrDinkelmehl, hell, und etwas mehr zum Formen
- 1 ½ TL Salz
- ½ Würfel frische Hefe, zerbröckelt
- 200 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 520.3 kJ / 123.3 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Karbonhidrat
- 23.1 g
- Yağ
- 0.8 g
Alternatif tarifler
Berner Zopf
1 Std. 45 Min
6-Strang-Butterzopf
2h 35min
Sonntagszöpfe Zweierlei
2 Std. 10 Min
Ruchbrot im Brattopf
2h 25 min
Weizen-Dinkel-Brot
12h
Dreikönigskuchen mit Sultaninen
1 Std. 55 Min
Einfaches Mischbrot
3h 40min
Burebrot (Bauernbrot)
3h
Früchte-Nussbrötli
3h 5min
Dinkel-Haselnussbrot
2 Std. 50 Min
Grundteig für Brot
24u. 30min
Waadtländer Kreuzbrot
13h 30min