Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Emmentaler, in Stücken
- 1100 g Wasser
- 2 ½ TL Salz
- 700 g Rosenkohl, geputzt, ggf. halbiert
- 1000 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken (3 cm)
- 50 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 180 g Milch
- 1 - 2 Msp. Muskat
- 40 g Öl
- 400 g Hackfleisch, gemischt, zerzupft
- 25 g Tomatenmark
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 1 geh. TL Paprika edelsüß
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2319 kJ / 554 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 34 g
- Doymuş Yağ
- 22 g
- Lif
- 8.8 g
- Sodyum
- 1082 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wirsing-Eintopf
40 Min
Schinken-Kohlrabi-Gratin
1 godz. 15 min
Weißkohl-Hackfleisch-Auflauf
1h 20min
Rosenkohl-Tortellini-Auflauf
1 godz.
Röstiauflauf mit Kasseler und Frischkäsesauce
1 godz.
Curry-Blumenkohl-Auflauf mit Hähnchen
1 godz.
Rosenkohl-Kartoffel-Gratin
1 godz. 30 min
Wirsing-Hackfleisch-Auflauf
1 godz. 30 min
Kasseler-Kartoffel-Gratin
1 godz. 30 min
Grünkohl-Kabanossi-Gratin
1h 25min
Wirsing-Cannelloni aus dem Ofen
1 godz. 30 min
Chorizo-Feta-Rosenkohl-Auflauf
1 godz.