Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Emmentaler, in Stücken
- 1100 g Wasser
- 2 ½ TL Salz
- 700 g Rosenkohl, geputzt, ggf. halbiert
- 1000 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken (3 cm)
- 50 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 180 g Milch
- 1 - 2 Msp. Muskat
- 40 g Öl
- 400 g Hackfleisch, gemischt, zerzupft
- 25 g Tomatenmark
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 1 geh. TL Paprika edelsüß
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2319 kJ / 554 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 34 g
- Doymuş Yağ
- 22 g
- Lif
- 8.8 g
- Sodyum
- 1082 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Röstiauflauf mit Kasseler und Frischkäsesauce
1sa
Kartoffel-Hackfleisch-Auflauf mit Röstzwiebelkruste
1u. 10min
Chorizo-Feta-Rosenkohl-Auflauf
1sa
Curry-Blumenkohl-Auflauf mit Hähnchen
1sa
Birnen-Bohnen-Speck-Gratin
1sa
Grünkohl-Kabanossi-Gratin
1 godz. 25 min
Rosenkohl-Kartoffel-Gratin
1sa 30 dk
Gyros-Weißkohl-Auflauf
1 Std. 20 Min
Schinken-Kohlrabi-Gratin
1u. 15min
Wirsing-Hackfleisch-Auflauf
1sa 30 dk
Weißkohl-Hackfleisch-Auflauf
1 Std. 20 Min
Rosenkohl-Tortellini-Auflauf
1sa