Rosenkohl-Hack-Auflauf auf Kartoffelpüree

Rosenkohl-Hack-Auflauf auf Kartoffelpüree

4.3 601 değerlendirme
Hazırlık 45 dk
Toplam 2sa
6 Portionen

Malzemeler

  • Emmentaler in Stücken
    80 g
  • Wasser
    1100 g
  • Salz
    2 ½ TL
  • Rosenkohl geputzt, ggf. halbiert
    700 g
  • Kartoffeln, festkochend in Stücken (3 cm)
    1000 g
  • Butter in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
    50 g
  • Milch
    180 g
  • Muskat
    1 - 2 Msp.
  • Öl
    40 g
  • Hackfleisch, gemischt zerzupft
    400 g
  • Tomatenmark
    25 g
  • stückige Tomaten (400 g)
    1 Dose
  • Paprika edelsüß
    1 geh. TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Zucker
    ½ TL

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Sodyum 1082 mg
Protein 24 g
Kalori 2319 kJ / 554 kcal
Yağ 34 g
Lif 8.8 g
Doymuş Yağ 22 g
Karbonhidrat 44 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...