Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
20
g oleju
veya 20 g oliwy z oliwek - 70 g cebuli, pokrojonej w 0,5 cm piórka
- 250 g mięsa wieprzowego, bez ścięgien, pokrojonego w paski (3-4 x 1 cm), osuszonego papierowymi ręcznikami
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 744.5 kJ / 177.9 kcal
- Protein
- 15.6 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 11.8 g
- Doymuş Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 60.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rumienienie wołowiny z papryką i cebulą
35min
Rumienienie kiełbasy
20min
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15min
Rumienienie warzyw na zupę lub gulasz
25min
Rumienienie wołowiny z cebulą
15min
Rumienienie papryki
20min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w paski)
15min
Mocne rumienienie wołowiny (pokrojonej w paski)
15min
Rumienienie papryki z cebulą
25min
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w kostkę)
15min
Rumienienie pieczarek
25min