Rumienienie kiełbasy

Rumienienie kiełbasy

4.2 35 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 20 dk
300 g

Malzemeler

  • 10 g oleju
    10 g oliwy z oliwek
  • 300 g kiełbasy (np. śląskiej, głogowskiej, podwawelskiej), pokrojonej w 0,5 cm plastry

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 100 g

Sodyum 740 mg
Protein 15.4 g
Kalori 1320.3 kJ / 315.6 kcal
Yağ 28.1 g
Lif 0 g
Doymuş Yağ 8.1 g
Karbonhidrat 0.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...