Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
10
g oleju
veya 10 g oliwy z oliwek - 300 g kiełbasy (np. śląskiej, głogowskiej, podwawelskiej), pokrojonej w 0,5 cm plastry
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1320.3 kJ / 315.6 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Karbonhidrat
- 0.9 g
- Yağ
- 28.1 g
- Doymuş Yağ
- 8.1 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 740 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rumienienie papryki
20min
Rumienienie warzyw na zupę lub gulasz
25 Min
Rumienienie papryki z cebulą
25 Min
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15 Min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w paski)
15 Min
Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki
30min
Rumienienie wieprzowiny z cebulą
15 Min
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25 Min
Rumienienie wołowiny z cebulą
15 Min
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w kostkę)
15 Min
Rumienienie pieczarek
25 Min