Cihazlar ve Aksesuarlar
鳳梨苦瓜燉排骨
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 5 dk
4 人份
Malzemeler
-
油10 克
-
薑 切片10 克
-
5 克 豆豉黃豆醬15 克
-
排骨 切段(約3公分)300 克
-
水150 克
-
苦瓜 去籽和白瓤,切塊(約5公分)200 克
-
鳳梨 去皮去芯,切塊(約5公分)100 克
-
白胡椒粉 依個人口味調整¼ 茶匙
-
鹽 少許,依個人口味添加
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 4 人份
Protein
14.4 g
Kalori
1096.1 kJ /
262.2 kcal
Yağ
20.2 g
Lif
1.832 g
Karbonhidrat
6.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
美善品多功能料理機基礎食譜
191 Tarif
Tayvan
Tayvan