Cihazlar ve Aksesuarlar
花椰菜炒干貝
Hazırlık 10 dk
Toplam 20 dk
4 人份
Malzemeler
-
蒜頭15 克
-
油10 克
-
綠花椰菜 切小朵200 克
-
水15 克
-
100 克 小干貝, (整顆)干貝 橫剖100 克
-
枸杞1 茶匙
-
鹽½ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
382.1 mg
Protein
4.3 g
Kalori
220.5 kJ /
52.8 kcal
Yağ
2.7 g
Lif
1.2 g
Doymuş Yağ
9.5 g
Karbonhidrat
3.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
春季食療
8 Tarif
Tayvan
Tayvan