Cihazlar ve Aksesuarlar
打拋豬肉
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
4 人份
Malzemeler
-
蒜頭20 克
-
新鮮紅辣椒 去籽切碎1 - 2 根
-
薑5 克
-
紅蔥頭5 克
-
油1 大匙
-
豬絞肉 (粗)300 克
-
醬油1 大匙
-
味醂1 茶匙
-
是拉差香甜辣椒醬2 大匙
-
米酒1 大匙
-
白胡椒粉2 小撮
-
新鮮九層塔 只取葉子、切碎20 片
-
魚露1 大匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
15.135 g
Kalori
579 kJ /
138 kcal
Yağ
6.533 g
Lif
0.245 g
Karbonhidrat
2.412 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
東南亞風味在我家
11 Tarif
Tayvan
Tayvan