Cihazlar ve Aksesuarlar
Crown Roast of Lamb
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 40 dk
8 portions
Malzemeler
-
dried thyme1 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
extra virgin olive oil plus 1 tbsp to rub½ oz
-
racks of lamb frenched and crowned (see Tip)2
-
day old bread cubed (1 in.), (see Tip)16 oz
-
water32 oz
-
butternut squash flesh cut into pieces (1 in.)28 oz
-
red onions in pieces6 oz
-
carrots in pieces3 oz
-
celery in pieces3 oz
-
parsley¼ bunch
-
garlic cloves2
-
fresh sage leaves to taste5 - 8
-
bacon sliced (½ in.)8 oz
-
chicken broth6 oz
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1789 mg
Protein
50 g
Kalori
3268 kJ /
781 kcal
Yağ
45 g
Lif
5 g
Doymuş Yağ
15 g
Karbonhidrat
45 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Spring Into Easter
16 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Chicken Noodle Soup
50 dk
Chocolate and Caramel Millefeuille
3sa 50 dk
Peach and Almond Ice Cream
8sa 10 dk
Steamed Whole Fish
45 dk
Steak Tartare
15 dk
Lamb with Black Garlic Romesco and Pickled Chives (Wylie Dufresne)
80sa 10 dk
Shrimp Scampi
40 dk
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 dk
Beef Lasagna
2sa 5 dk
Korean Beef Sauté
1sa 25 dk
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40 dk
Asian Stir Fry with Noodles
1sa 5 dk