Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g grüne Peperoni, in Stücken (4 cm)
- 150 g rote Peperoni, in Stücken (4 cm)
- 60 g Schalotten
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Olivenöl
- ½ TL Cayennepfeffer
- 1 TL Paprika
- ¼ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 40 g Tomatenpüree
- 400 g Cervelats, enthäutet, längs halbiert, in Scheiben (1 cm)
- 1 Dose gehackte Tomaten (400 g)
- 1 Fleischbouillonwürfel (für 0,5 l)
- ½ TL Salz
- 1 Dose Kidneybohnen, abgespült, abgetropft (Abtropfgewicht 290 g)
- 100 g saurer Halbrahm
- 3 Zweigchen Koriander, Blätter abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2321 kJ / 559 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 32 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panierter Fleischkäse mit Rüebli-Risotto
40 min
Älpler Magronen
45 Min
Wurst-Käse-Salat
10 Min
Ghackets mit Hörnli
30 min
Älpler Magronen
45 Min
Älpler-Gratin
50 min
Riz Casimir
45 Min
Älplermagronen
30 min
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35 Min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 min
Fotzelschnitten
30 min
Chügelipastetli
30 min