Cihazlar ve Aksesuarlar
咸菜鸭汤
Hazırlık 5 dk
Toplam 2sa 5 dk
5 人份
Malzemeler
-
鸭 连皮和骨,切块(4-5公分)800 克
-
新鲜姜6 片
-
咸菜 洗净,浸泡30分钟,切成薄片(2公分)50 克
-
番茄 切成楔形300 克
-
咸水梅 沥干,去籽3 粒
-
水800 克
-
盐 适量调味½ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
86 mg
Protein
18 g
Kalori
954 kJ /
228 kcal
Yağ
15 g
Lif
1 g
Doymuş Yağ
5 g
Karbonhidrat
4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
中式慢炖经典
13 Tarif
Uluslararası
Uluslararası