Cihazlar ve Aksesuarlar
脆皮烧肉
Hazırlık 10 dk
Toplam 4sa 25 dk
8 人份
Malzemeler
-
五花肉,带皮 (13公分 x 15公分),在猪皮表面戳洞1200 克
-
盐3 汤匙
-
糖1 茶匙
-
绍兴花雕酒1 汤匙
-
五香粉1 茶匙
-
水1000 克
-
白醋1 汤匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
2627 mg
Protein
2 g
Kalori
566 kJ /
135 kcal
Yağ
13 g
Lif
0 g
Doymuş Yağ
4.8 g
Karbonhidrat
1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
春节年菜庆团圆
12 Tarif
Uluslararası
Uluslararası