脆皮烧肉

脆皮烧肉

4.9 7 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 4sa 25 dk
8 人份

Malzemeler

  • 五花肉,带皮 (13公分 x 15公分),在猪皮表面戳洞
    1200 克
  • 3 汤匙
  • 1 茶匙
  • 绍兴花雕酒
    1 汤匙
  • 五香粉
    1 茶匙
  • 1000 克
  • 白醋
    1 汤匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 2627 mg
Protein 2 g
Kalori 566 kJ / 135 kcal
Yağ 13 g
Lif 0 g
Doymuş Yağ 4.8 g
Karbonhidrat 1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...