Cihazlar ve Aksesuarlar
肉酱日本豆腐红豆饭
Hazırlık 10 dk
Toplam 12sa 35 dk
1 人份
Malzemeler
-
洋葱 切块50 克
-
蒜头2 瓣
-
猪肉肉糜130 克
-
生抽15 克
-
蚝油10 克
-
料酒10 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
水250 克
-
米 提前浸泡1小时沥干120 克
-
红豆 提前浸泡1晚后沥干30 克
-
日本豆腐 切1厘米段180 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
2250.1 mg
Protein
53.4 g
Kalori
4025 kJ /
963 kcal
Yağ
26.8 g
Lif
3.7 g
Doymuş Yağ
8 g
Karbonhidrat
126.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
冬日暖锅料理
10 Tarif
Çin
Çin