Cihazlar ve Aksesuarlar
慢煮叉烧
Hazırlık 20 dk
Toplam 8sa 40 dk
4 人份
Malzemeler
-
猪颈肉650 - 700 克
-
叉烧酱240 克
-
水1600 - 1700 克
-
柠檬汁30 克
-
叉烧酱适量
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
2803.2 mg
Protein
14 g
Kalori
4701.5 kJ /
1124.8 kcal
Yağ
102.7 g
Lif
0 g
Doymuş Yağ
33.6 g
Karbonhidrat
36.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
一起年夜饭吧
15 Tarif
Çin
Çin
灵感每一刻
167 Tarif
Çin
Çin