Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
虾肉丸
- 100 克 猪肉碎
- 150 克 新鲜虾肉
- 30 克 马蹄 , 去皮
- ¼ 茶匙 盐
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- ½ 茶匙 麻油 ,深色(烤)
- 1 茶匙 玉米粉 (淀粉)
汤底
- 1500 克 水
- 2 茶匙 鸡精粉
- 1 茶匙 盐
- 1 茶匙 白胡椒粉
- 1 汤匙 绍兴花雕酒
- 10 朵 干香菇 ,浸软,去蒂
- 300 克 包菜 ,切块 (4公分)
- 50 克 干鱼鳔 ,浸软,切成5公分长
- 1 小支 新鲜芫荽
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 527 kJ / 126 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 515 mg