Cihazlar ve Aksesuarlar
Vegan Mozzarella
Hazırlık 10 dk
Toplam 8sa 50 dk
450 g
Malzemeler
-
cashew nuts140 g
-
water for soaking
-
coconut oil20 g
-
coconut yoghurt vegan70 g
-
almond milk (see tip)110 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
tapioca starch (see tip)40 g
-
nutritional yeast flakes4 Tbsp
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
olive oil for greasing
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 450 g
Sodyum
1246 mg
Protein
55 g
Kalori
6294 kJ /
1515 kcal
Yağ
110 g
Doymuş Yağ
45 g
Karbonhidrat
68 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Plant-based Kitchen
30 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Vegan tiramisu
3sa 20 dk
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1sa 5 dk
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney) Metric
Değerlendirme yok
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 dk
Vegan Butter
2sa
Stretchy melty cheese
20 dk
Plant-based parmesan
5 dk
Tofu scramble
25 dk
Vegan Parmesan
15 dk
Vegan Mayonnaise
15 dk
Veganella - Vegan Mozzarella
6sa 10 dk
Vegan Pesto
10 dk