Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa
- 40 g chouriço
- 60 g leite
- 60 g água
- 1 pitada de açúcar
-
15
g fermento de padeiro fresco
veya 1 ½ c. chá de fermento de padeiro seco - 210 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 15 g azeite
- 1 dente de alho
- 60 g chouriço cortado às rodelas
- 250 g queijo mozarela fresco cortado às rodelas
- Rúcula q.b. p/ servir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2287.1 kJ / 546.6 kcal
- Protein
- 28.3 g
- Karbonhidrat
- 42.5 g
- Yağ
- 29 g
- Doymuş Yağ
- 12.8 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 1292.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bolachas de canela
30min
Piza de Nápoles
50 Min
Piza de atum
1h 30min
Raviolis de nozes com molho de limão e coentros
1h
Piza Vénus
1h
Bruschetta de iogurte e tomate
40min
Piza a metro
1 godz. 10 min
Tarte de maçã e pêra
2 godz.
Bolo de tâmaras com natas
1h
Piza de alheira, espinafres e ovos de codorniz
1h 25min
Folhados de carne
1 godz. 10 min
Piza afrodisíaca
1h