Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa
- 40 g chouriço
- 60 g leite
- 60 g água
- 1 pitada de açúcar
-
15
g fermento de padeiro fresco
veya 1 ½ c. chá de fermento de padeiro seco - 210 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 15 g azeite
- 1 dente de alho
- 60 g chouriço cortado às rodelas
- 250 g queijo mozarela fresco cortado às rodelas
- Rúcula q.b. p/ servir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2287.1 kJ / 546.6 kcal
- Protein
- 28.3 g
- Karbonhidrat
- 42.5 g
- Yağ
- 29 g
- Doymuş Yağ
- 12.8 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 1292.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mini quiches de espinafres, ricota e bacon
40 Min
Tiramisu de framboesa
10h 30min
Piza de tomate e mozarela com pesto
1 Std. 10 Min
Mini pizas
1 Std. 30 Min
Recheio de salmão e coleslaw para sanduíches
10 Min
Vianinhas recheadas
50 Min
Piza de alheira, espinafres e ovos de codorniz
1 Std. 25 Min
Piza de Nápoles
50 Min
Piza bolonhesa
1 Std. 45 Min
Piza 4 estações
1 Std.
Piza a metro
1 Std. 10 Min
Piza de atum
1 Std. 30 Min