Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa
- Manteiga q.b. p/ untar
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- 200 g farinha tipo 65
- 100 g manteiga
- 50 g água fria
- ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de açúcar
Recheio
- 60 g amêndoa s/ pele
- 400 g requeijão
- 200 g açúcar amarelo
- 3 ovos
- 1 c. chá de canela em pó
- 80 g farinha tipo 55
- 1 c. chá de fermento p/ bolos
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1438.3 kJ / 343.8 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Karbonhidrat
- 43.3 g
- Yağ
- 14.6 g
- Doymuş Yağ
- 6.5 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 325.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarte de amêndoa
50 Min
Bolo de requeijão e abóbora
45 Min
Torta algarvia
50 Min
Tarte de requeijão
35 Min
Ferraduras
1 Std. 35 Min
Quadradinhos de requeijão e canela
30 Min
Tarte de amêndoa
1h 40min
Bolo de maçã e noz
1 Std. 5 Min
Joaninhas
1 godz. 20 min
Tarte de alfarroba, amêndoa e figo
35 Min
Bolo rico da minha terra
1h
Tarte de requeijão e canela
1h