Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa
- Manteiga q.b. p/ untar
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- 200 g farinha tipo 65
- 100 g manteiga
- 50 g água fria
- ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de açúcar
Recheio
- 60 g amêndoa s/ pele
- 400 g requeijão
- 200 g açúcar amarelo
- 3 ovos
- 1 c. chá de canela em pó
- 80 g farinha tipo 55
- 1 c. chá de fermento p/ bolos
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1438.3 kJ / 343.8 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Karbonhidrat
- 43.3 g
- Yağ
- 14.6 g
- Doymuş Yağ
- 6.5 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 325.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarte de requeijão e canela
1h
Quadradinhos de requeijão e canela
30min
Tarte de peixe e coentros com queijo da Ilha
50min
Bolo de requeijão e abóbora
45min
Tarte de requeijão
35min
Mousse de amêndoa
2h
Queques de amêndoa
1h
Picado de abelha
40min
Tarte de grão e coco
45min
Torta de claras com manga
30min
Bolo de amêndoa e chocolate
50min
Tarte de limão e merengue
30min