Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa
- Manteiga q.b. p/ untar
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- 200 g farinha tipo 65
- 100 g manteiga
- 50 g água fria
- ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de açúcar
Recheio
- 60 g amêndoa s/ pele
- 400 g requeijão
- 200 g açúcar amarelo
- 3 ovos
- 1 c. chá de canela em pó
- 80 g farinha tipo 55
- 1 c. chá de fermento p/ bolos
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1438.3 kJ / 343.8 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Karbonhidrat
- 43.3 g
- Yağ
- 14.6 g
- Doymuş Yağ
- 6.5 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 325.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarte de grão e coco
45min
Torta de laranja
30 Min
Tarte de amêndoa
50min
Tarte de amêndoa
1h 40min
Tarte de requeijão
35 Min
Tarte de requeijão e canela
1 Std.
Enrolado de amêndoa
1h 45min
Tarte fresca de maçã
6 Std.
Tarte de noz
40 Min
Chiffon de laranja
1 Std. 30 Min
Bacalhau com espinafres e cenoura
50min
Bolo de noz, cenoura e canela
1h 40min