Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pesto
- 100 g queijo da Ilha
- 100 g espinafres
- 1 dente de alho
- 50 g miolo de noz
- 80 g azeite
- ½ c. chá de sal
Massa e cobertura
- 200 g cerveja
-
15
g fermento de padeiro fresco
veya 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 400 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
- 200 g tomate maduro cortado às rodelas
- 200 g queijo mozarela cortado às rodelas
- Orégãos q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2521.9 kJ / 602.7 kcal
- Protein
- 22.7 g
- Karbonhidrat
- 54.8 g
- Yağ
- 32 g
- Doymuş Yağ
- 9.7 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 935.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Piza de alheira, espinafres e ovos de codorniz
1h 25min
Piza com batata e alecrim
50min
Panquecas com queijo de barrar
30min
Pão de alho com guacamole
25min
Pãezinhos aromatizados
2h
Massa de gemas
20 min
Piza afrodisíaca
1h
Piza de chouriço, mozarela e rúcula
55min
Piza de salmão fumado e agrião
1hod. 30min
Piza de Nápoles
50min
Piza 4 estações
1h
Piza a metro
1h 10min