Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pesto
- 100 g queijo da Ilha
- 100 g espinafres
- 1 dente de alho
- 50 g miolo de noz
- 80 g azeite
- ½ c. chá de sal
Massa e cobertura
- 200 g cerveja
-
15
g fermento de padeiro fresco
veya 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 400 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
- 200 g tomate maduro cortado às rodelas
- 200 g queijo mozarela cortado às rodelas
- Orégãos q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2521.9 kJ / 602.7 kcal
- Protein
- 22.7 g
- Karbonhidrat
- 54.8 g
- Yağ
- 32 g
- Doymuş Yağ
- 9.7 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 935.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Piza Margarita
1h 45min
Piza na grelha
1 Std. 25 Min
Pão de 4 queijos
40 Min
Pizza de inverno
8h
Massa de salsa
20min
Conchas de massa com espinafres e requeijão
1 Std. 10 Min
Piza vegetariana
1h 45min
Piza fresca com pesto de pistácio
40 Min
Piza de Nápoles
50 Min
Piza bolonhesa
1h 45min
Piza de chouriço, mozarela e rúcula
55min
Piza 4 estações
1 Std.