苦瓜滷梅乾菜

苦瓜滷梅乾菜

3.0 3 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 35 dk
4 人份

Malzemeler

  • 切塊
    20 克
  • 50 克
  • 梅干菜乾 洗淨,切小塊
    100 克
  • 苦瓜 去籽和白瓤,切塊(約5公分)
    600 克
  • 200 克
  • 醬油
    50 克
  • 20 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 3.11 g
Kalori 771 kJ / 184 kcal
Yağ 12.87 g
Lif 5.05 g
Karbonhidrat 15.79 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...