Cihazlar ve Aksesuarlar
苦瓜滷梅乾菜
Hazırlık 5 dk
Toplam 35 dk
4 人份
Malzemeler
-
薑 切塊20 克
-
油50 克
-
梅干菜乾 洗淨,切小塊100 克
-
苦瓜 去籽和白瓤,切塊(約5公分)600 克
-
水200 克
-
醬油50 克
-
糖20 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
3.11 g
Kalori
771 kJ /
184 kcal
Yağ
12.87 g
Lif
5.05 g
Karbonhidrat
15.79 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
美善品多功能料理機基礎食譜
191 Tarif
Tayvan
Tayvan