Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La garniture
- 2 échalotes
- 200 g de blanc de poulet, coupé en dés (1 cm env.)
- 20 g de beurre
- 180 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en lamelles
- sel, à discrétion
- poivre moulu, à discrétion
La sauce Béchamel
- 40 g de beurre
- 60 g de farine de blé
- 400 g de lait
- 1 cube de bouillon de volaille
- poivre moulu, à discrétion
- 1 - 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée (isteğe bağlı)
- 200 g de quenelle nature, coupée en rondelles
- 8 vol-au-vent, prêts à garnir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1691 kJ / 405 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 27 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Tourte au poulet
2h
Choucroute
1 Std. 40 Min
Sauce hollandaise
25 min
Tomates farcies
50 min
Galettes de pommes de terre
45 min
Boulettes de viande à la sauce tomate
45 min
Hachis parmentier
50 min
Galettes de viande et choucroute
40 min
Sauce chasseur
35 min
Pommes de terre farcies
1h 15 min
Poulet en robe de jambon, sauce chasseur
1h 10 min
Vol-au-vent aux champignons
45 min