Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La garniture
- 2 échalotes
- 200 g de blanc de poulet, coupé en dés (1 cm env.)
- 20 g de beurre
- 180 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en lamelles
- sel, à discrétion
- poivre moulu, à discrétion
La sauce Béchamel
- 40 g de beurre
- 60 g de farine de blé
- 400 g de lait
- 1 cube de bouillon de volaille
- poivre moulu, à discrétion
- 1 - 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée (isteğe bağlı)
- 200 g de quenelle nature, coupée en rondelles
- 8 vol-au-vent, prêts à garnir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1691 kJ / 405 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 27 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Choucroute
1h 40min
Eclairs mimosa au jambon sec
1 Std. 15 Min
Galettes de pommes de terre
45min
Gratin dauphinois
50min
Boulettes de viande à la sauce tomate
45min
Lasagne à la bolognaise
2 godz. 30 min
Tomates farcies
50min
Vol-au-vent aux champignons
45min
Tourte au poulet
2h
Ficelles picardes
2h
Sauce chasseur
35min
Hachis parmentier
50min