![Bœuf bourguignon Bœuf bourguignon](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c3beed27-8e70-47b3-b9f2-ec5c0cabf43c/Derivates/3ac04e6a-0fe6-4891-8cc7-3db4701b4b20.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g de viande de bœuf à braiser (de préférence gîte, paleron, collier ou joue), coupée en cubes (2-3 cm)
- 350 g de vin rouge, de préférence corsé
- 200 - 250 g d'oignons, coupés en deux
- 3 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 400 - 500 g de carottes, coupées en rondelles
- 100 - 200 g de lard fumé, coupé en lardons
- 150 g d'eau
- 20 g de fécule de maïs
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 bouquet garni (laurier, thym et persil)
- 2 carrés de chocolat noir 70% de cacao (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1597.7 kJ / 381.8 kcal
- Protein
- 33.7 g
- Karbonhidrat
- 16.2 g
- Yağ
- 16.1 g
- Doymuş Yağ
- 5.5 g
- Lif
- 3.5 g
- Sodyum
- 550.7 mg
Koleksiyonlarda
-
Choix des portions - Best of 100 Tarif, Fransa
-
Ma Cuisine 196 Tarif, İspanya
-
Ma Cuisine 196 Tarif, İsviçre
-
Ma Cuisine 196 Tarif, Benelüks
-
Ma cuisine au quotidien 196 Tarif, Fransa
-
Ma cuisine au quotidien 221 Tarif, İsviçre
-
Ma cuisine au quotidien 239 Tarif, Fransa
-
Ma cuisine au quotidien 221 Tarif, Kanada
-
Saveurs Automnales ! 13 Tarif, Fransa
Alternatif tarifler
Pot-au-feu
1h 35min
Sauté de veau Marengo
1hod. 15min
Blanquette de veau
1hod. 15min
Blanquette de veau
1h
Pot-au-feu
1hod. 40min
Blanquette de veau
1h
Bœuf bourguignon
1h 25min
Goulasch
50min
Poulet basquaise
50min
Sauté de veau Marengo
55min
Filet mignon de porc à la moutarde et aux pommes de terre
30 min
Osso-buco
1h 20min