Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 150 g d'eau
- 150 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café de sel
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 40 g de beurre, coupé en dés
La cuisson
- 1000 g d'eau
- 3 c. à café de sel
- 60 g de bicarbonate de sodium
- 1 jaune d'œuf
La garniture
- 80 g de roquette
- 150 g de tomates cerise, coupées en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de mozzarella, coupée en fines tranches
- 1 avocat, coupé en fines lamelles
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1735 kJ / 414 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Streusel
2 Std.
Pâté lorrain
15h 30min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10min
Hamburgers
3h 15min
Petits pains façon bretzel
2 Std.
Bun à burger
4h 10min
Bretzel
1h 10min
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1sa 55 dk
Pretzels
1h 15min
Empañadas
2 godz. 15 min
Bagels pizza
2sa 50 dk
Manneles
1 Std. 30 Min