Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 300 g de lait
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 550 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 55 g de sucre en poudre
- 10 g de sel
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 1 pincée de quatre-épices
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- 1 œuf
- 55 g de beurre, en morceaux
- 100 g de raisins secs de Corinthe
Les croix
- 100 g d'eau
- 125 g de farine de blé
Le glaçage
- 2 c. à soupe de sucre en poudre
- 70 g de lait
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1456 kJ / 348 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 71 g
- Yağ
- 2 g
Alternatif tarifler
Brioche tressée de Noël
1 godz. 45 min
Bagel sucré chocolat blanc et amandes
4h 10min
Brioche plissée crème aux agrumes
4 Std.
Julekake (brioche norvégienne)
2 Std. 50 Min
Buns à la cannelle
5h
Pain brioché roulé cannelle et cranberries
3 Std. 20 Min
Brioche extra crémeuse
2 godz. 15 min
Brioche au lait de coco
3h 10min
Cannelés à la fleur d'oranger
14 Std.
Babka pistache et fleur d'oranger
4h 5min
Brioche butchy à partager
3h 50min
Brioche Nanterre
4h 15min