Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
- 300 g di porri, solo la parte bianca, a rondelle (1.5 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di Gorgonzola a pezzi
- 50 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 40 g di panna fresca liquida
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1071 kJ / 256 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Karbonhidrat
- 4.2 g
- Yağ
- 21.3 g
- Lif
- 2.2 g
Alternatif tarifler
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40 min
Zuppa di cipolle
1h
Vellutata di porri
40 min
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50 min
Crema di finocchi
35 min
Crema di porri gratinata
50 min
Crema di porri in crosta
45 min
Crema di asparagi
50 min
Crema di broccoli e porri
45 min
Crema di broccoli e Gorgonzola con crostini integrali
40 min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 min
Vellutata di asparagi
45 min