Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Gewürzgurken, in Stücken
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 60 g Butter, in Stücken
- 40 g Zucker
- 4 geh. EL Curry (40 g), z.B. Sansibar Currypulver
- 1000 g passierte Tomaten
- 500 g Ketchup
- 70 g Tomatenmark
- 2 TL Salz (10 g)
- 1 - 2 TL Sambal Oelek (20 g)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 20 g Obstessig
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Flasche
- Kalori
- 1700 kJ / 406 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 57 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 6.3 g
Alternatif tarifler
Zwiebel-Balsamico-Chutney
1h
Coleslaw
40 min
Kräuterbutter
5min
Cevapcici mit Djuvec-Reis
1h 10min
Aioli à la Axel Henkel
10min
Salatsauce Sylter Art
48 godz.
Bacon-Konfitüre
25min
Markklößchen (Suppeneinlage)
25min
Sylter-Sahne-Dressing
10min
Sansibar-Hausdressing für grüne und bunte Salate
10min
Aioli, klassisch
10min
Currywurst mit Sansibar Currysauce
30 min