Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Stängel Dill, abgezupft
- 3 - 4 Salbeiblätter
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- ¼ Kresse-Beet
- ½ - 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 10 Stängel Schnittlauch, in Stücken
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 730 kJ / 189 kcal
- Protein
- 0 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 0 g
Alternatif tarifler
Aioli, klassisch
10 min
Aioli à la Axel Henkel
10 min
Tomaten-Knoblauch-Butter
20min
Frischkäse-Kräuter-Dip
10 min
Eierlikör
15min
Sauce Hollandaise
15min
Currywurst mit Sansibar Currysauce
30min
Currywurst-Sauce à la Sansibar
30min
Kräuterbutter au Café de Paris
1 Std. 10 Min
Remoulade
10 min
Tomatenbutter
5min
Kräuterbutter
10 min