Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 dose de pistils de safran
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de tomates cerise, coupées en deux
- ½ bouquet de basilic frais, équeuté
- 5 tiges de cerfeuil frais, équeutées
- 40 g de pecorino, râpé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1715 kJ / 410 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 64 g
- Yağ
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto au pesto et au chèvre
30 min
Risotto tout vert
40 min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25min
Trofie au pesto
40 min
Risotto aux asperges
45 min
Risotto parmesan, olive et zeste de citron
35min
Risotto aux asperges
35min
Linguine au chèvre frais et pesto de roquette
35min
Risotto milanais au safran
30 min
Risotto au safran à la milanaise
1h 30min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35min
Risotto aux morilles
45 min