Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 顆 柳橙 (有機),取皮屑和汁液
- 1 顆 萊姆 (有機),取皮屑和汁液
- 700 克 水
- 400 克 馬鈴薯 ,切塊
- 400 克 櫛瓜 ,切片(約0.5公分)
- 80 克 奶油 ,多備一些塗抹用
- 4 片 鱈魚排 (每片120-200克),去皮
- ½ 茶匙 鹽, 依個人口味調整
- ½ 茶匙 黑胡椒粉, 依個人口味調整
-
1
茶匙 大茴香籽
veya 1 茶匙 乾燥茴香籽 - 3 枝 新鮮巴西利 ,只取葉子,切碎
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1694 kJ / 405 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 2.5 g