Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g sementes de abóbora
- 20 g sementes de girassol
- 20 g sementes de sésamo
- 375 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 10 g fermento de padeiro fresco
- 10 g mel
- 400 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 100 g farinha de trigo sarraceno
- 100 g farinha de centeio
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1711 kJ / 409 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 77 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão integral caseiro com farinha de sementes
2h
Pão de espelta e trigo sarraceno
1h 55min
Pão de hambúrguer com sementes sem glúten
40min
Pão de alfarroba
1 Std. 35 Min
Bijoux de trigo e centeio
15h 20min
Nuvem de espelta
16 Std. 30 Min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15 Std. 45 Min
Pão de centeio e noz
1h 25min
Pão duplo de centeio e espelta
Değerlendirme yok
Pão de mistura simples
3h 40min
Pão da terra
1 Std. 35 Min
Pão de centeio e aveia
1h 30min