Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa-mãe de centeio
- 260 g água
- 20 g isco (massa-mãe de centeio)
- 200 g farinha de centeio tipo 130
Massa demolhada a frio
- 50 g pão ralado
- 100 g água
Massa principal
- 2 c. chá de sementes de erva-doce inteiras
- 80 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 200 g farinha tipo 65
- 150 g farinha de centeio tipo 130
- 2 ½ c. chá de sal
- 2 - 3 c. chá de mistura de especiarias p/ pão
- 10 g azeite
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Receita completa
- Kalori
- 8705 kJ / 2210 kcal
- Protein
- 59 g
- Karbonhidrat
- 424 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 37.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão de água com massa-mãe
21h
Massa-mãe de centeio
120h 20min
Bijoux de trigo e centeio
15u. 20min
Pão pardo torcido
16hod.
Pão de lavrador
16 godz. 15 min
Carcaças de espelta
23 Std. 40 Min
Nuvem de espelta
16 Std. 30 Min
Pão de centeio e banha
16u. 10min
Massa-mãe em pó
24h
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Pão de mistura de centeio e ervas
14 Std. 30 Min
Pão de mistura simples
3 godz. 40 min