Pão de espelta com sementes de abóbora

Pão de espelta com sementes de abóbora

4.6 7 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 15sa 45 dk
800 g

Malzemeler

Massa prévia
  • água morna
    50 g
  • Fermento de padeiro fresco 1 pedaço pequeno (1 g aprox.)
  • farinha de espelta integral
    60 g
Massa demolhada a quente
  • sementes de abóbora
    75 g
  • farinha de espelta integral
    45 g
  • pão ralado
    15 g
  • água
    150 g
Massa principal
  • Azeite q.b. p/ untar
  • água fria, mais q.b. p/ pincelar e borrifar
    210 g
  • fermento de padeiro fresco
    5 g
  • mel
    10 g
  • farinha de espelta branca
    200 g
  • farinha de espelta integral mais q.b. p/ polvilhar
    150 g
  • sumo de limão (½ unid. aprox.)
    20 g
  • sal
    2 c. chá de
  • Sementes de sésamo q.b. p/ envolver

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 800 g

Sodyum 4947.1 mg
Protein 76 g
Kalori 7419.2 kJ / 1773.2 kcal
Yağ 21.2 g
Lif 52.3 g
Doymuş Yağ 4.2 g
Karbonhidrat 349.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...