Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di strutto morbido a pezzetti
- 170 g di zucchero
- 300 g di farina manitoba
- 300 g di farina tipo 00
- 170 g di uvetta sultanina
- 170 g di pinoli sgusciati
- 170 g di cedro candito a tocchetti
- 2 cucchiai di semi di anice
- burro q.b.
- 1 tuorlo leggermente sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1892 kJ / 451.9 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Karbonhidrat
- 64.1 g
- Yağ
- 19.5 g
- Doymuş Yağ
- 3.6 g
- Lif
- 2.2 g
- Sodyum
- 3.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ciambelline al vino rosso
1sa
Pici all'aglione
1h 25min
Gnocchi al sugo di anatra
2h
Ciambelline al vino rosso passito
1sa
Crescia al formaggio
3 godz. 10 min
Fave dei Morti
55 dk
Pan co' Santi
7h
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4 Std.
Ciaramicola
1sa
Torta al testo
1sa
Tozzetti
1h 30min
Pane sciapo umbro
14sa