![Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5) Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7803B9B2-45B1-4479-A083-7F3A21D8FF00/Derivates/b95c1a3e-2470-4666-a7c3-a4e0ab467ff2.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g white sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 ½ tsp ground cinnamon
- 50 g water
- 4 Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- flaked almonds, toasted, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1078.4 kJ / 256.8 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Karbonhidrat
- 49.5 g
- Yağ
- 2.7 g
- Doymuş Yağ
- 0.2 g
- Lif
- 6.3 g
- Sodyum
- 4.3 mg
Alternatif tarifler
Savoiardi with mango and passionfruit
2 godz. 10 min
Quiche Lorraine
45 min
Fresh pasta dough
1h
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Liquid beef stock
3hod. 20min
Mixed meat rillettes
4h 10 min
Champagne crème brûlée
2hod. 25min
Spiralised vegetable soup
9h
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1u. 5min
Cracked wheat and tomato kibbeh
50min
Master stock chicken
1h 30min
Orange Campari marmalade
1hod. 35min