Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g white sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 ½ tsp ground cinnamon
- 50 g water
- 4 Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- flaked almonds, toasted, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1078.4 kJ / 256.8 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Karbonhidrat
- 49.5 g
- Yağ
- 2.7 g
- Doymuş Yağ
- 0.2 g
- Lif
- 6.3 g
- Sodyum
- 4.3 mg
Alternatif tarifler
Strawberry and thyme butter
10min
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
50 min
Spiced Polish Christmas cake
99h 30min
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2h
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2h
Steamed pistachio cheesecakes with mango
1h 30min
Leek and smoked salmon dip
55 min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30 Std. 25 Min
Rosewater madeleines
30 min
Camembert with cranberries and almonds
30 min
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28sa 30 dk
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24j 35 menit