Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 - 5 ramitas de estragón fresco (solo las hojas, reserve los tallos)
- 80 g de chalotas
- 80 g de vinagre de vino blanco
- 180 g de mantequilla en trozos
- 4 yemas de huevo
- ½ - 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Besin Değeri
- şuna göre 300 g
- Kalori
- 6530 kJ / 1560 kcal
- Protein
- 14.1 g
- Karbonhidrat
- 19.8 g
- Yağ
- 160.9 g
- Doymuş Yağ
- 97.8 g
- Lif
- 3.2 g
- Sodyum
- 1806 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bacalao con salsa tártara (HESTAN CUE)
20 min
Salsa holandesa
15min
Tartar de buey
10min
Langostinos crujientes con mayonesa de sriracha
20 min
Reducción de vino tinto
40 min
Salsa bearnesa
15min
Salsa holandesa
15min
Salsa cóctel
5min
Salsa de vainilla o Crema inglesa (Espesar)
15min
Salsa holandesa (Espesar)
15min
Causa limeña de atún
1 Std. 20 Min
Mayonesa a la francesa
5min