Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 - 5 ramitas de estragón fresco (solo las hojas, reserve los tallos)
- 80 g de chalotas
- 80 g de vinagre de vino blanco
- 180 g de mantequilla en trozos
- 4 yemas de huevo
- ½ - 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Besin Değeri
- şuna göre 300 g
- Kalori
- 6530 kJ / 1560 kcal
- Protein
- 14.1 g
- Karbonhidrat
- 19.8 g
- Yağ
- 160.9 g
- Doymuş Yağ
- 97.8 g
- Lif
- 3.2 g
- Sodyum
- 1806 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa Bernesa TM6
20min
Bacalao con salsa tártara (HESTAN CUE)
20min
Salsa bearnesa
15 Min
Salsa bearnesa
15 Min
Salsa a la pimienta
20min
Salsa holandesa
15 Min
Salsa chimichurri indiana
10 Min
Salsa soubise (Espesar)
30 min
Faisán asado con hojaldre de arándanos y puré trufado de patata
1h 30min
Fondue de carne (borgoña)
1 Std.
Salsa holandesa (Espesar)
15 Min
Rosbif con salsa de mostaza y ensalada
78h