Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 60 g di cipolla in quarti
- 70 g di carota a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di pasta di salame
- 80 g di foglie di verza a listarelle
- 650 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 320 g di pasta secca tipo caserecce
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2278.2 kJ / 544.5 kcal
- Protein
- 25.1 g
- Karbonhidrat
- 65.1 g
- Yağ
- 20.1 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 142.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco
35min
Penne integrali risottate cavolfiori e noci
40 dk
Pasta risottata con cavolo broccolo e zafferano
35min
Penne risottate broccoli, salsiccia e olive
40 dk
Riso e verze
1h 10min
Pasta risottata con cavolfiori e fagiolini
40 dk
Bucatini con i cavolfiori (Pasta chi vruccoli)
1sa
Pasta risottata con zucca e piselli
40 dk
Risotto alla crema di cavolfiore e brie
1 godz. 5 min
Riso, verze e luganega
40 dk
Tajarin salsiccia e finocchi
1sa
Risotto con scarola, patate e crescenza
40 dk