Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g cebola
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 200 g vinho branco
-
2
c. chá de caldo de galinha caseiro
veya 2 cubos de caldo de galinha - 1 pato pequeno (até 1300 g), cortado em pedaços pequenos
- 100 g chouriço de carne
- 100 g bacon
- Água até perfazer 1000 g
- 350 g arroz agulha
- Salsa picada q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 5410.8 kJ / 1293.2 kcal
- Protein
- 34.9 g
- Karbonhidrat
- 50.3 g
- Yağ
- 101.5 g
- Doymuş Yağ
- 33.3 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 463.7 mg
Alternatif tarifler
Vitela guisada com massa
9 Std. 20 Min
Massa guisada com carne
45 min
Jardineira de carne
1h 5min
Arroz de tomate
30 min
Carne estufada com puré de batata e cenoura
50min
Almôndegas com molho de tomate
40 min
Arroz de pato com cogumelos e bacon
1h 30min
Empadão de carne
1 Std. 20 Min
Cozido à portuguesa
1 godz. 35 min
Rancho
2h 45min
Arroz de polvo
1 Std. 15 Min
Coelho à caramela
13h