
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pâte
- 400 g de farine de blé et plus pour parsemer
- 200 g de beurre en morceaux
- 100 g d'eau et plus pour tremper
- 1 c. à café de sel
Pâté
- 6 - 8 brins de persil frais les feuilles uniquement
- 3 c. à café de grains de poivre vert, au vinaigre
- 2 tranches de pain blanc (50 g)
- 100 g de champignons frais
- 900 g de viande de porc, désossée maigre, en morceaux (2 cm)
- 150 g foie de volaille nettoyé, en morceaux
- 3 c. à café de sel
- 1 c. à café de poivre noir, moulu
- 3 oeufs
- 50 g de lait
- 20 g de vin doux sucré (sherry ou Madeira)
- 50 g de foie gras de canard cru
Finition
- de la farine de blé pour parsemer
- 3 tranches de bacon, tout type non fumé
- 1 oeuf battu
- de l'eau pour tremper
- 3 feuilles de gélatine
- 350 g d'eau
- 50 g de vin doux sucré (sherry ou Madeira)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 408 kcal / 1706 kJ
- Protein
- 22.6 g
- Yağ
- 24.2 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Lif
- 1.4 g