Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 40 g de beurre
- 1 conserve de tomates concassées, (d’env. 400 g)
- 200 g de crème entière
- 100 g d'eau
- 10 g de farine
- 1 cube cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
- 450 g de quenelles de viande hachée
- 300 g de carottes, pelées, émincées à la mandoline (3 mm)
- 300 g de petits pois surgelés, décongelés
- 8 vol-au-vent (env. 280 g)
- ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4175 kJ / 1001 kcal
- Protein
- 27.2 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 75 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vol-au-vent aux quenelles
30 min
Gratin de l’armailli
50min
Émincé à la zurichoise
50min
Crêpes à la viande hachée
1h 10min
Linguine saumon et vodka
20min
Gratin de pappardelle sauce bolognaise et ricotta
1h 30min
Spaghetti Carbonara
35min
Riz Casimir
45 min
Filet d'agneau en sauce au poivre rose
45 min
Salade de pâtes
35min
Farfalle asperges, lardons et safran
35min
Ragoût de bœuf sur purée de céleri
1 godz.