![Farfalle asperges, lardons et safran Farfalle asperges, lardons et safran](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D0231148-94CA-4A4D-BE05-E7C1BD7300E1/Derivates/e769611e-2f45-4e74-8f6e-0f828dd5732f.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g échalote
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 130 g de lardons (0.5 cm)
- 300 g d'asperges vertes, fines, parées et en morceaux (2 cm env.)
- 1 ½ c. à café de sel
- 700 g d'eau
- 350 g de pâte sèche, type farfalle (cuisson 12 min), d’excellente qualité
- 1 sachet de safran en poudre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1987 kJ / 475 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 68 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mousse au thon
5 Min
Pennette safran et crevettes
30 Min
Tortiglioni au poulet et olives noires
35 Min
Salade de pommes de terre
8 godz. 45 min
Moutarde de Bénichon
40min
Riz Casimir
45 Min
Bucatini aux aubergines, tomates-cerises et cèpes
50 Min
Ragoût de bœuf
1h 50min
Gratin de cornettes
50 Min
Risotto aux épinards et asperges
40min
Gâteau du Vully
2h 30min
Papet vaudois
55 Min