![Salsa bernese Salsa bernese](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a72727e3-c25d-4b32-b641-1674b70b3378/Derivates/5fc1a526-dc09-4421-9d66-d7c79f5c5004.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 - 5 rametti di dragoncello fresco, le foglioline e i gambi separati
- 80 g di scalogno a pezzi
- 80 g di aceto di vino bianco
- 180 g di burro a pezzi
- 4 tuorli d'uovo
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 300 g
- Kalori
- 7784 kJ / 1859 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 195 g
- Doymuş Yağ
- 104 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 1272 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Merluzzo in salsa aioli
1 godz.
Salsa bernese
20min
Uovo pochè con carciofi, funghi e salsa alla panna
2 godz.
Filetto di manzo sottovuoto con purè di patate dolci e salsa al Marsala
2h 20min
Salmone con salsa bernese e asparagi
50min
Marinatura alla salsa di soia e miele
15 min
Gazpacho prosciutto e melone
2 Std. 10 Min
Crème brûlée
1h 10min
Salsa olandese (TM6)
15 min
Salsa tartara
10 min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1 godz. 30 min