Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta Brisée
- 200 g di farina tipo 0
- 100 g di burro
- 70 g di acqua, fredda
- 1 pizzico di sale
Caramello
- 150 g di zucchero
- 70 g di burro, freddo
- 1030 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 4 mele, qualsiasi tipo (tipo Renette o Golden)
- 1 cucchiaio di aceto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 1215 kJ / 290 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 15 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 41 mg
Alternatif tarifler
Mini bonet
2h
Zuppa di cipolle alla francese
5小时 30 分钟
Flan al topinambur
40min
Flan di carote
50 dk
Salsa verde "Bagnet"
15min
Pere al vino rosso
3sa 20 dk
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5h
Pere al vino con crema inglese
4 godz. 30 min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1 Std. 40 Min
Sformatini ai porri
55 dk
Bonèt
2h