Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta Brisée
- 200 g di farina tipo 0
- 100 g di burro
- 70 g di acqua, fredda
- 1 pizzico di sale
Caramello
- 150 g di zucchero
- 70 g di burro, freddo
- 1030 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 4 mele, qualsiasi tipo (tipo Renette o Golden)
- 1 cucchiaio di aceto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 1215 kJ / 290 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 15 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 41 mg
Alternatif tarifler
Mini bonet
2h
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1 Std. 40 Min
Paste di meliga (paste ad'melia)
40min
Risotto Castelmagno e nocciole
30min
Zabaione (TM6)
15min
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15min
Brandacujun
45min
Semolino dolce
1h
Salsa verde "Bagnet"
15min
Fonduta
8 Std. 20 Min
Bonèt
2h
Bagna cauda
35min