Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Stampo
- burro, non salato q.b. per imburrare
Impasto
- 175 g di farina bigia
- 80 g di burro, non salato, a pezzi (2 cm)
- ¾ cucchiaino di sale
- 60 g di acqua
Ripieno
- 150 g di formaggio Gruviera, a pezzi (3 cm)
- 500 g di cipolle, tagliate a metà
- 40 g di burro
- 200 g di panna intera
- 2 uova
- 5 rametti di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di pepe macinato
- 100 g di cipolle (ad es. gialle, rosse e scalogni), a rondelle (3 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3342 kJ / 805 kcal
- Protein
- 21.6 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 61 g
Alternatif tarifler
Torta salata con formaggio e porri
1h 5min
Riso casimiro
45 min
Maccheroni dell'alpigiano
45 min
Piccata di pollo su ratatouille
40 min
Feta al cartoccio
25 min
Crostata di mele
1 Std. 15 Min
Gratin di patate
1h 10min
Insalata di salsiccia e formaggio
10 Min
Insalata di pasta
35 Min
Insalata di mele e carote
5 Min
Flammkuchen vodese
1h 30min
Spezzatino alla zurighese
50 min