Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Stampo
- burro, non salato q.b. per imburrare
Impasto
- 175 g di farina bigia
- 80 g di burro, non salato, a pezzi (2 cm)
- ¾ cucchiaino di sale
- 60 g di acqua
Ripieno
- 150 g di formaggio Gruviera, a pezzi (3 cm)
- 500 g di cipolle, tagliate a metà
- 40 g di burro
- 200 g di panna intera
- 2 uova
- 5 rametti di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di pepe macinato
- 100 g di cipolle (ad es. gialle, rosse e scalogni), a rondelle (3 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3342 kJ / 805 kcal
- Protein
- 21.6 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 61 g
Alternatif tarifler
Rösti alla bernese
40 Min
Polenta ticinese
45 Min
Insalata arcobaleno veloce
10 min
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45 Min
Omini di pasta (Grittibänze)
2h 10min
Corona dei Re Magi
2 godz. 15 min
Panpepato lucernese
55min
Brunsli di Basilea
8h 40 min.
Quiche di cipolle
1h 15min
Maccheroni dell'alpigiano
45 Min
Insalata di mele e carote
5min
Treccia bernese
1h 45min