Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di pinoli
- 20 g di gherigli di noci frantumate grossolanamente
- 220 g di scarola
- 20 g di uvetta sultanina
- 20 g di olive taggiasche denocciolate
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1361.5 kJ / 325.5 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Karbonhidrat
- 14.9 g
- Yağ
- 23.3 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 5.1 g
- Sodyum
- 134 mg
Alternatif tarifler
Ziti spezzati con ragù genovese
3h
Contorno di cavolo nero
20 min
Contorno di friggitelli
30 min
Roccocò
2h
Contorno di verza
35 min
Tiella di Gaeta con scarola e olive
2h
Scarola imbottita alle acciughe
1 godz.
Contorno di friarielli alla napoletana
40 min
Cuore di merluzzo e contorno di cicoria
45 min
Friarielli e salsiccia
50min
Riso e verze
1 godz. 10 min
Pizza di scarola
3h 30min