Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di pinoli
- 20 g di gherigli di noci frantumate grossolanamente
- 220 g di scarola
- 20 g di uvetta sultanina
- 20 g di olive taggiasche denocciolate
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1361.5 kJ / 325.5 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Karbonhidrat
- 14.9 g
- Yağ
- 23.3 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 5.1 g
- Sodyum
- 134 mg
Alternatif tarifler
Scarola imbottita alle acciughe
1 Std.
Riso e verze
1 Std. 10 Min
Carciofi stufati
30 Min
Contorno di friarielli alla napoletana
40 Min
Tiella di Gaeta con scarola e olive
2 Std.
Tartellette di scarola
1 Std. 15 Min
Roccocò
2 Std.
Pizza di scarola
3h 30min
Friarielli e salsiccia
50 Min
Migliaccio
1 Std. 30 Min
Ziti spezzati con ragù genovese
3 Std.
Casatiello sugna e pepe
2 Std. 30 Min