Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di pinoli
- 20 g di gherigli di noci frantumate grossolanamente
- 220 g di scarola
- 20 g di uvetta sultanina
- 20 g di olive taggiasche denocciolate
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1361.5 kJ / 325.5 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Karbonhidrat
- 14.9 g
- Yağ
- 23.3 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 5.1 g
- Sodyum
- 134 mg
Alternatif tarifler
Riso e verze
1 Std. 10 Min
Contorno di verza
35min
Carciofi stufati
30 Min
Pizza di scarola
3 Std. 30 Min
Contorno di friarielli alla napoletana
40min
Tiella di Gaeta con scarola e olive
2 Std.
Scarola imbottita alle acciughe
1 Std.
Roccocò
2 Std.
Friarielli e salsiccia
50 Min
Migliaccio
1h 30min
Casatiello sugna e pepe
2 Std. 30 Min
Ziti spezzati con ragù genovese
3óra