Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux de 3 cm
- 50 g de noix de cajou
- 1 citron jaune, pelé à vif et tranché
- 100 g d'eau
- 20 g d’algues déshydratées (type nori. Voir "Conseil(s)"), déchirées en morceaux de 3 cm env.
- 1 gousse d'ail, coupée en deux
- 100 g d'huile d'olive
- 8 feuilles de basilic frais, coupées en deux
- du sel
- du poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 233 kJ / 56 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Socca aux légumes d'été
55min
Pesto de roquette, pistache et safran
15min
Dip de lentilles corail
40min
Pesto coriandre, gingembre, coco et cacahuètes
15min
Salade de papaye verte
15min
Houmous
3h 30min
Menu veggie - Compotée d’aubergines aux câprons et au tofu grillé
55min
Taboulé de brocoli et chou kale
35 Min
Houmous
13h 10min
Tahiné maison
25 min
Dip de poivron (Mouhamara)
1h
Houmous au citron
5 min