Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux de 3 cm
- 50 g de noix de cajou
- 1 citron jaune, pelé à vif et tranché
- 100 g d'eau
- 20 g d’algues déshydratées (type nori. Voir "Conseil(s)"), déchirées en morceaux de 3 cm env.
- 1 gousse d'ail, coupée en deux
- 100 g d'huile d'olive
- 8 feuilles de basilic frais, coupées en deux
- du sel
- du poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 233 kJ / 56 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Houmous
10min
Dip de poivron (Mouhamara)
1h
Houmous de betterave
13h 35min
Pesto herbes anisées, pecorino et noisettes
Değerlendirme yok
Taboulé de brocoli et chou kale
35min
Houmous
3h 30min
Tahiné maison
25min
Caviar d'aubergine "express"
20min
Pain aux pois chiches et dip au curry de légumes
1h
Houmous au citron
5min
Houmous de carotte
25min
Pesto aux fanes de carotte
10min