Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
⅛
cubetto di lievito di birra fresco (2.5 g)
veya ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato - 250 g di acqua
- 500 g di farina di forza
- Besin Değeri
- şuna göre 100 grammi
- Kalori
- 950 kJ / 227 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Karbonhidrat
- 50.8 g
- Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 2.36 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baguette tradizionale
15h 35min
Baguette
4 Std.
Pane al latte
2h 20min
Pane rustico
2h
Pane alle olive
2h 20min
Pane tipo ciabatta
26h
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Lievito madre
72h 15min
Pane pugliese
29h 20min
Pane toscano con lievito madre
5h
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min